Una tarda d’hivern, fullejant una revista temàtica de vins de criança, vaig llegir un article que parlava de “la part dels àngels”. Al poc temps un restaurant de Sant Feliu s’inaugura amb aquest nom.
Quan em decideixo ha obrir un bloc i posar-li el títol “la part dels àngels” , l’actriu Montserrat Carulla amb la presentació del seu bloc diu el següent:
“Fa temps algú em va explicar que una porció del vins i els destil·lats que reposen en bótes de fusta, s’evaporen. És inevitable. Els més prosaics diuen que això són minves- o “mermes”-, però la tradició més arrelada afirma que aquestes fuites misterioses són “la part dels àngels”, un tribut que s’esvaeix per premiar la bellesa i l’alegria de viure. Tenen raó.
Semblantment, una part de nosaltres sura damunt de la matèria. Tots passem per moments difícils que ens semblen insuportables, però val la pena lluitar. Tard o d’hora donem i rebem la nostra “ part dels àngels”.
Fantàstic! He volgut recuperar aquestes paraules perquè expressen perfectament el que pretenem. Elaborar vi i cava de manera artesana. Un projecte que va començar com una idea fins ha convertir-se amb una realitat.
Aquests dos àngels es troben a la part inferior del quadre de la Madonna Sixtina.
Pintat per Rafael Sanzio (1513).
No hay comentarios:
Publicar un comentario